Egyéni kezelések, személyre szabott terápiák és konzultációk:

A különböző módszereket lehet külün-külön is igénybe venni, de egyedül nem nyújtanak teljes megoldást általában a "problémákra".  Azonban nagyon jól támogatják az átalakulás és változás időszakát, és segítenek az önismeretben is.

Ahhoz, hogy valaki valódi megoldást és gyökeres változást érjen el, sok munkára van szükség. Az igazi változáshoz csak a terápiás folyamat - aminek a hossza mindenkinél egyéni - vezethet csak el, ahol először az alapokat kell rendbetenni, kezdve a magzati kortól, a gyermekkoron át, a szülőknek való megbocsátáson és elengedésen keresztül stb.. Ha ezek után még szükséges, akkor érdemes előző, múltbeli életeket is feltárni és oldani. Ahogy mennek le a múlt terhei a feltárások és oldások által, úgy válhat egyre könnyedebbé az életed.

Csak akkor nyerheted vissza a teljes életerődet, az egyensúlyodat, az egészséges és stabil személyiségedet, ha a múlt blokkjait és traumáit kioldjuk. Az "ÉLET-TRANSZFORMÁCIÓS PROGRAM ©" terápiás folyamat alkalmankénti díja: 13.000 Ft/1,5 óra.

A terápiák során az alábbi kiegészítő módszerekkel dolgozunk, melyeket lehet külön-külön is kérni:

 

 

Az egyéni kezelések tulajdonképpen egy támogatást adnak, mely a kliens életének bármely területét érinthetik. Ösztönöz arra, hogy mozgósítsd belső erőforrásaidat, kezdj el hinni magadban és hogy megtaláld a céljaidhoz vezető utat, és ezáltal végre örömteli életet élhess.

Sok embernek gondot jelent, hogy elengedje a múltat (pl. szakításnál, válásnál, munkahely változásnál, szülő-gyermek viszonylatban, halál esetén stb.), de amíg ezt nem teszed meg, addig nem tudsz előrébb jutni az életedben. Olyan terheket cipelsz, amik jelentősen megnehezítik akár a mindennapjaidat is. Ehhez az elengedési folyamathoz sokszor egy külső segítségre szükség van. Bátran keress meg, ha valamelyik témában érintett vagy és egyedül már nem megy.  

 

Az első találkozás alkalmával megismerkedünk, elmeséled a Te történetedet, és miben érzed, hogy támogatásra van szükséged.  Majd felvázolom, hogy én hogyan tudok ebben segíteni. Megbeszéljük, hogy milyen módszereket javaslok Neked személyre szólóan a továbblépésed érdekében, és mennyi időbeli, pénzbeli és energia befektetésbe fog ez kerülni. Ezek után ha hazamész és átgondolsz mindent, akkor el tudod dönteni, hogy  szeretnéd-e az együttműködést, és belekezdhetünk-e a munkába. Ami nem egy egyszeri alkalom lesz, hanem egy folyamat, aminek hosszúsága teljesen egyéni.

 

Általában 5-10 alkalom után már jelentős változásokat tapasztalhatsz az életedben. Egy-egy alkalom 1,5 - 2 órát vesz igénybe.
De tudd, hogy én nem fogom megoldani helyetted a "problémáidat", azokkal Neked kell szembenézni és cselekedni, viszont segítek az ehhez szükséges erőt Benned felébreszteni. 


Ha úgy érzed, hogy külső támogatásra van szükséged, bármelyik nehézséggel is állsz szemben, akkor bátran keress meg!

Személyes találkozásra Budapesten van lehetőség. Ha azonban vidéken vagy külföldön élsz, illetve bármilyen más okból nem tudsz személyesen eljönni, akkor Skype-on történtő konzultációkra és kezelésekre is lehetőség van.

További információért és időpont egyeztetésért írj e-mailt:eletiranytu@gmail.com