Konzultáció kezelés nélkül

Ha érzed, hogy segítségre van szükséged, de nem tudod eldönteni, hogy melyik fajta módszer is működne nálad a leghatékonyabban, akkor javaslok egy személyes konzultációt.

A találkozás alkalmával megismerkedünk, elmeséled a Te történetedet, és miben érzed, hogy támogatásra van szükséged.  Majd felvázolom, hogy én hogyan tudok ebben segíteni. Megbeszéljük, hogy milyen módszereket javaslok Neked személyre szólóan a továbblépésed érdekében, és mennyi időbeli, pénzbeli és energia befektetésbe fog ez kerülni. Ezek után ha hazamész és átgondolsz mindent, akkor el tudod dönteni, hogy  szeretnéd-e az együttműködést, és belekezdhetünk-e a munkába. Ami nem egy egyszeri alkalom lesz, hanem egy folyamat, aminek hosszúsága teljesen egyéni.

Általában 5-10 alkalom után már jelentős változásokat tapasztalhatsz az életedben. Egy-egy alkalom általában 1,5-2 órát vesz igénybe.

De tudd, hogy én nem fogom megoldani helyetted a "problémáidat", azokkal Neked kell szembenézni és cselekedni, viszont segítek az ehhez szükséges erőt Benned felébreszteni. 

 

Árakért klikk ide

 

Az alábbi területeken akadhat el az életed:


Ha úgy érzed, hogy külső támogatásra van szükséged, bármelyik nehézséggel is állsz szemben, akkor bátran keress meg!

További információért és időpont egyeztetésért írj e-mailt:eletiranytu@gmail.com