Szín-Gyógymód

Aura-Soma® Konzultáció  - színek, illatok, olajok

Az egészség a lélek természete. Az Aura-Soma a lélek terápiája, mely felfedező útra hív, hogy megtaláljuk igazi énünket, testi, lelki egyensúlyunkat.

Lelki oldalról közelíti meg a problémáinkat, hasznos lehet, pl. függőségi ügyeink tisztázásában, önbizalomhiány esetén, érzelmeink kifejezesébébn, intuíciónk javulásában, külső-belső átalakulásunkban.

Az Aura-Soma® egy izgalmas színgyógymód, általa a természet dinamikus, élő energiáit használjuk, segít például abban, hogy:

- nyugodtabbak legyünk,
- újra felfedezzük életkedvünket,
- javuljanak kapcsolataink,
- jobban értékeljük önmagunkat és képességeinket,
- több szeretetet és törődést érezzünk,
- kiegyensúlyozottabbak legyünk,,
- átalakuljon az életünk,
- elfogadjuk inuíciónkat,
- felfedezzük: igazi önmagunkat, belső szépségünket, egyéni adottságainkat, jelenünk céljait, egészségi állapotunk mélyebb okait, és azokat az ajándékokat, amelyekkel az életünkben találkozunk.

Ez a tudás javítja közérzetünket és a külső-belső harmóniánkat, segít, hogy képességeinket felismerve, lehetőségeinket jobban kihasználjuk.

Az Aura-Soma számtalan olyan lehetőséget kínál, amelyről nem is álmodtunk korábban.
A konzultáción 4 üveget kell választani, ami alapján én elmondom pl., hogy mik az életfeladataid? milyen képességekkel rendelkezel? milyen nehézségekkel kellett a múltban megküzdened, és mik a gyógyítandó területek most az életedben? milyen energiákat hív a leleked, hogy segítsen megvalósítani az élettervedet?

 

   

Szeretnél egy ilyen konzultáción részt venni?

https://www.eletiranytu.com/products/amiben-segiteni-tudok/

E-mail: eletiranytu@gmail.com

 

"Az igazi mester benned lakozik. Mi csupán útmutatót adunk." (Vicky Wall)

  • Pillangó és Tengeri Esszencia Konzultáció

Azoknak ajánlom, akik az önismeret útját járják és fejlődni szeretnének minden szinten, emellett fontos számukra a harmonikus átalakulás. Ehhez nyújt segítséget ez az egyik legfinomabban és leghatásosabban működő energetikai eszköz. A konzultáció kényelmes környezetben, egy személyes beszélgetés keretében történik. Személyre szabott konzultáció keretében, a problémáid okának feltárása után ingával és kártya segítségével választjuk ki, hogy mely esszenciák kerüljenek a Te egyéni esszenciakeverékadbe, melyet pár napon belül kapsz majd meg. 

Az esszencia keverékedet otthon, napi cseppek formájában kell alkalmazni.

Szeretnél egy ilyen konzultáción részt venni?

https://www.eletiranytu.com/products/amiben-segiteni-tudok/

E-mail: eletiranytu@gmail.com