Blue Dolphin Iskola indul a Delfinek és Bálnák tanításaiból 2017-ben

2016.12.02 09:18

Delfinek és Bálnák tanításai

Miért a Delfinek és Bálnák?

Engem ők inspiráltak az életem során és most jött el az ideje átadni azt a tudást és ismeretet, amiket én ajándékként kaptam a Delfinektől és Bálnáktól. Az évek során, sokszor úsztam együtt a  vadon élő delfinekkel - kapcsolódtam velük személyesen és telepatikusan is - , megtapasztaltam az ő csodálatos erejüket és beépítettem a tanításaikat a saját életembe. Ezeket szeretném most megosztani azokkal, akik készen állnak egy új szemléletmód befogadására.

Hogyan kezdődött nálam? …..Hallgattam a szívemre és válaszoltam a hívásukra…..

 

A Delfinek és Bálnák nagyon magas rezgésű lények. Összekapcsolódni velük egy nagyon mély és átalakító tapasztalás. Bármilyen módon is lépsz velük kapcsolatba, akár találkozol velük fizikálisan vagy csak meditáció útján, meg fogja változtatni az életed az ő jelenlétük.
Célom, hogy minél több emberrel megismertessem a delfinek és bálnák adta lehetőségeket a pihenésre, relaxálásra, gyógyulásra és a tudatosság emelésére.

A Delfinek és Bálnák nincsenek hitrendszerek által korlátozva, ami miatt elutasíthatnák a kommunikáció azon gyakorlati formáit, hogy érzéseken és hangokon keresztül kommunikáljanak egy mély holografikus szinten.

Miért érezzük a hívást és miért érdekelnek minket annyira?
Ha kíváncsi vagy olvass tovább a részletekért!

Olvass tovább: https://www.eletiranytu.com/blue-dolphin-iskola/