Évösszegzés és jövőtervezés műhelymunka - 2012. december 20., 18:00-20:30

2012.12.20 18:00
Dátum: 2012.december 20., csütörtök, 18:00 - kb.20:30

E csoportos műhelymunka célja - meditációs gyakorlatok segítségével - , hogy összegezzük a 2012-es év eseményeit több szinten is, majd megértsd, hogy honnan-hova jutottál el 2012. januárjától-december 20-ig. Felismerd az események láncolatát, amik Veled történtek és észrevedd a tapasztalásokat és a megtanult leckéket. 

Nagyon izgalmas történeteket fogsz látni a saját életedben, ahogyan bizonyos események követték egymást. Észre fogod venni, hogy semmi sem történt ok nélkül és egyik kihagyása nélkül sem jutottál volna el a mostani helyzetedig. Megnézzük ezt: a kapcsolat/párkapcsolat, munka/pénz, egészség vonatkozásában. Neked mit tanított a 2012-es év?

Sokszor éltél át Te is hatalmas érzelmi hullámzásokat ebben az évben? Érezted azt, hogy látszólag alaptalanul dühöngsz valami vagy valaki miatt? Találkoztál olyan mélységekkel és fájdalmakkal önmagadban, amikkel eddig még nem? Éreztél olyat, mintha felgyorsult volna az idő? Ami régebben évek alatt zajlott volna le, most hetek vagy napok alatt folyt le?

Ha valamelyik kérdésre is igennel válaszoltál, akkor tudd, hogy ez nem csak Veled történt meg. Nagyon sokan éreztük ezt ebben az évben.
Gyere és osszuk meg egymással a tapasztalatainkat!

Majd ráhangolódunk a következő lépésedre, ami felé veheted az irányt az új időszakban december 21-től. Mi lesz az a terület, ami mentén érdemes elindulnod és mik azok a témák, amikre fókuszálj, úgy lelki, mint testi szinten. Ehhez segítséget fognak nyújtani a Színüvegek és az útmutató kártya is.

Ha érzed a hívást a közös munkára, akkor várunk szeretettel!

Előzetes regisztráció szükséges december 18-ig!

Hozzájárulási díj: 2500.- Ft/fő

Ha szeretnél jönni, akkor küldj egy regisztráló e-mailt:
E-mail: eletiranytu@gmail.com

 

"A víziód csak akkor válik tisztává, ha a szívedbe tekintesz.
Aki kifelé tekint, az álmodik. Aki befelé, az felébred."