Ismerkedj meg a Születési Angyalaiddal konzultáció online is

2016.02.08 19:51
Születési Angyalok -

a Kabbalah és az Aura Soma színrendszer tükrében

A Kabbalah 72 Angyalának megismerése egy erőteljes spirituális eszköz bárki számára, aki nyitott a "láthatatlan" világra.
E 72 Angyal közül hívhatjuk be a három Születési Angyalunkat: az Őrangyalt, SzívAngyalt és az Intelligencia Angyalt. Mindenkinek megvan a saját 3 Angyala, ami a születési dátumhoz kapcsolódik, őket kaptuk vezetőként születésünk pillanatában. A 3 Angyal életreszóló "belső vezető".

Minden Angyalnak héber neve van, amely egy specifikus angyali energiát képvisel, a hangrezgéseken keresztül aktivizálódik.
Mindegyik Angyalhoz kapcsolódik egy Aura Soma egyensúlyüveg, ami még teljesebbé teszi a megértést, és további segítséget ad az Angyalokkal való munkához. Az Angyali energiákkal való összekapcsolódás egy mély átalakuláshoz vezet, a tudatosság és a Fénytest növeléséhez járul hozzá.

Ezen konzultáció alkalmával felfedezheted, hogy kik is a Te személyes születési angyalaid; hogyan és milyen feladatokon dolgozhatsz velük, hogy újra emlékezz arra, aki vagy; hogy miért is vagy itt a földön most.

 

A konzultáció max. 1 óra. Az alábbi Bejelentkezés űrlapot elküldve tudsz időpontot kérni.
Kérünk, hogy küldd el a születési dátumodat. (óra, percet is, ha tudod).

Újdonság: Ezt az elemzést kérheted Írásos formában, Skype-on történő konzultációval is!

 

 

Bejelentkezés: Születési Angyal konzultációra

Kérjük, add meg az alábbi információkat: