Lélekpár meditáció - 2012. december 28., 17:00-19:00: Telihold idején

2012.12.28 17:00

"A világ törvénye olyan, hogy ami egyszer elkezdődött, azt be is kell fejezni. Nem valami nagy öröm ez. Semmi nem érkezik idejében, semmit nem ad az élet akkor, amikor felkészültünk reá.Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés. Azt hisszük, játszik velünk valaki. De egy napon észrevesszük, hogy csodálatos rend és rendszer volt mindenben... két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, csak akkor, amikor megértek e találkozásra." (Márai Sándor)

Dátum: 2012. december 28., péntek, 17:00-19:00: TELIHOLD IDEJÉN

Ez a vezetett meditáció abban hivatott segíteni, hogy tanuld befogadni a szeretet energiát, ami segít felkészülni az Ikerlángoddal való találkozásra. Először saját magadat kell megszeretned, élővé válnod a saját életedben. Bontakoztasd ki magadban a kreativitást, a feltételnélküli szeretetet, a törődést és elfogadást. Ne arra koncentrálj, hogy mikor is lesz már veled az Ikerlángod. Minden, amire figyelned kell, hogy állj készen az ő érkezésére.

Ebben az évben elkezdődött az Ikerlángok találkozása, az újraegyesülésük mindenhol a világban egy határozott cél érdekében. Először azonban mindenkinek saját magának egy erős spirituális pillérré kell válnia, hogy meghallja a Lélek hangját.

Amennyiben hívást érzel, várunk szeretettel!

Előzetes regisztráció szükséges december 27-ig!

Hozzájárulási díj: 2500.- Ft/fő

Ha szeretnél jönni, akkor küldj egy regisztráló e-mailt:
E-mail: eletiranytu@gmail.com