Traumapont kezelés bemutató előadás - 2012. október 27., 10:00

2012.10.20 08:32

Szeretnék a figyelmedbe ajánlani egy új kezelési technikát, amelyet ősztől nálam is elérhetsz.

A traumaponti kezelés több, mint egy energetikai kezelés vagy masszázs, ezért mindenképpen fontosnak tartom, hogy amennyiben érdeklődsz a téma iránt, októberben gyere el a bemutató előadásra, és ott bővebb információhoz jutsz ezzel kapcsolatban, valamint lehetőséget biztosítunk a technika kipróbálására is.

 

Mi is az a traumapont, miről szól a kezelés?

 

Holografikus gyógyítás – Traumapont kezelés

Életünk során többször érhet minket trauma, mely sokkhatásként jelentkezik testünkben. Ez a sokkhatás gyakran fizikai, vagy érzelmi fájdalommal jár, amit a test energia formájában raktároz el. Ez a traumaenergia koncentráltan, pontszerűen helyezkedik el a testünkben és cisztaszerűen összesűrűsödve tárolódik.

Ezek az energiagócok (ciszták) gyengítik a testünket, és betegségek kiindulási csírái lehetnek, bizonyos esetekben fizikai fájdalmakat is okozhatnak. Szerencsére eltávolításukra lehetőség van egy különleges módszerrel.

A traumapont kezelés egy speciális masszázs- és légzéstechnika ötvözete, amelyben szükséges a páciens együttműködése is.

A kezelés hatása jellemzően egy megtisztulási, gyógyulási folyamat, amely intenzív élménnyel jár, és a végén nagymértékű megkönnyebbülés követ. A sebek eltávolítása fokozza a vitalitást, az életkedvet (életörömöt) és megelőzi a betegségeket.

 

A nap programja:

10:00 Traumapont kezelés - ELŐADÁS

11:00 órától valamennyi résztvevőnek lehetősége nyílik a TECHNIKA KIPRÓBÁLÁSÁRA, majd - a kezelés után - SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA az előadóval

A férőhelyek korlátozott száma miatt kérlek, mindenképp jelentkezz e-mailben minél hamarabb, amennyiben érdekel és szeretnél részt venni az előadáson!

Előadó: Kalászi Gábor

Akiknél kipróbálhatod: Megyeri Olga, Németh Zoltán, Kovács Tamás és Ambrus Anette Titania

Időpont: 2012. október 27. szombat 10:00

Cím: VI. kerület, Király u. 14. 1.em. 5. (Kriston Andrea Egészség Műhely)

Részvételi díj: 5000.- Ft

 

A férőhelyek korlátozott száma miatt kérlek, jelentkezz e-mailben minél hamarabb, amennyiben érdekel és szeretnél részt venni az előadáson!

Regisztráció: eletiranytu@gmail.com

 

Várunk szeretettel!