ÚJ PROGRAM! - Angyalokkal - Virágokkal hangolódás programsorozat

2018.06.20 12:58

Hogyan tudnak segíteni az Angyalok, Tündérek és a Virágok energiái a mindennapi életünkben?

Tematikus programsorozat indul, ahol minden alkalommal egy-egy téma/életterület kerül a fókuszba; így minden egyes találkozás különálló egységet is képez, nem egymásra épül. Lehet jönni egy-egy alkalomra is, ami éppen téged érint. Azonban lehetséges, hogy mivel van olyan téma, amely sokkal több energiamunkát igényel, az több részből is állhat.

A különböző témákhoz azokat az Angyalokat és Tündéreket hívjuk be, akik éppen abban tudnak neked segíteni és összekapcsoljuk a virágok energiáival. Az Angyalok és a Tündérek mindenhol jelen vannak a természetben. A Tündérek, a természet mini Angyalai; a virágok és a növényi birodalom őrzői. Ők mindannyian a természet szolgálatában állnak. Kérhetjük a segítségüket nyugodtan, hogy könnyebben elérhessük céljainkat és támogassanak minket az életünk különböző szakaszaiban. Amikor kapcsolatba lépünk az Angyalokkal és Tündérekkel, hirtelen több "megmagyarázhatatlan" dolog is történhet velünk. Amikor összekapcsoljuk az Angyalok segítségét a virágterápiával, tiszta és gyógyító energiát hozhatunk létre.

Tulajdonképpen a blokkolt életterületek tisztítását, áthangolását és aktiválását végezzük el az Angyalok, Tündérek és a virágok energiái támogatásával.

A tervezett témák - többek közt – az alábbiak:

Egészség, Kapcsolatok (Család/Párkapcsolat), Munka/Karrier, Bőség, Elengedés, Stresszoldás, Kreativitás, Erények erősítése, Kommunikáció, Védelem, Otthon, Önismeret, Kapcsolatteremtés az Angyalokkal és Tündérekkel

Maximum létszám: 4-5 fő, annak érdekében, hogy mindenkire maximálisan tudjak figyelni.
Helyszín: Budapest, XXI. Ker.
A program díja: 9.000 Ft/fő/alk.

Az 1. alkalom témája az EGÉSZSÉG.
Dátuma: 2018. június 24., vasárnap, 10:00-16:00

A 2. alkalom témája a KAPCSOLATOK (Családi kapcsolatok, párkapcsolat).
Dátuma: 2018. július 22., vasárnap, 10:00-16:00

Ha jelentkezni szeretnél, akkor kérlek küldd vissza az alábbi Regisztrációt!
Jelentkezési határidő, legkésőbb a program előtt 3 nappal.

Várlak szeretettel, ha úgy érzed itt a helyed!

Netty

 

 

Eseményregisztráció - Angyalokkal/Virágokkal hangolódás

Kérjük, add meg az alábbi információkat: